Agyhiány
Küldj be te is képeket egyszerűen, csak katt a "Beküldés" menüpontra! :)

Utolsó kommentek:

Nem kereste 2015.06.11. 14:21:21

Gyönyörű eszmefuttatás… :D ROFL
„Csodálatos” két év lehetett, már az első hónapban jött a felismerés, hogy mégis a retardált majom nyakán fog maradni, majd jött három másik szerencsétlen balfék, akik foglaltak voltak ugyan, de a hibbant kurva megkeféltette magát velük, amíg a fogyatékos hősszerelme külföldön próbált beletanulni a szakmába sikertelenül. Mindezek után pedig szerette volna tisztára mosni magát, hogy mégsem akkora ribanckurva, mint amilyennek látszik, de ebbéli törekvései (is) kudarcot vallottak, és még jobban porig alázta saját magát az ostobája, egy meztelen csiga mögé kerülve ezzel a rangsorban.
Többször rájött az elmúlt két évben, hogy a faszorrú majommal csak a fent említett kilátástalan nyomorúságos kínszenvedés várja, ezért számtalanszor kidobta már, és bepróbálkozott más gazdaszervezeteknél, de mivel állandóra a kutyának sem kellett, max. meghúzták páran, így kénytelen volt mindannyiszor visszakullogni a saját faszorránál tovább nem látó majomhoz, hogy újfent eltartsa.
Mindeközben a munka továbbra is büdös volt számára, és mivel a retardált 30 éves szőrös óvodás még mindig anyuciéknál lakott, így ráakaszkodott a hegymászó exére, a hobbitra, hogy ott lakhasson nála, míg a majommal és családjával finanszíroztatta a lakhatásán túli életét. Miután a partvisszemöldökű hobbitot elviselhetetlen természetével szép lassan kitúrta saját lakásából, és az végleg elmenekült a bolygó másik felére, beköltöztette helyére a fogyatékos lúzert a hegymászótól elbitorolt redvás lyukba. Mindenesetre beszerzett két macskát, hogy legyen értelmes lény is vele, biztos ami biztos. Gondolom a felerezsi úgy lett beadagolva, hogy ő szerezte a lakást (ingyen, a volt faszijától), a majom meg fizeti a teljes rezsit, meg a macskák és a ribanc kajáját. Okos, mondaná erre a költő, de az a baj, hogy itt meg is áll a tudomány, ennél nincs tovább, agybéli képességek és életrevalóság hiányában valóban ott fognak megrohadni, még egy fél szobával nagyobb albérlet is csak filmekben látott álom marad a számukra. A macskák meg simán hamarabb lelépnek, több eszük van annál, hogy a két nyomoronccal együtt szopják be a harcifaszt.
Nos ezek után nem marad más hátra, mint hogy ezúton kívánok neki sok-sok „boldogságot”, és hosszú, kilátástalan vergődést a pokol tüzén rotyogásig. Minden egyes gebasz és nyakba hulló bullshit esetén elég lesz csak a polcon/ágyban lévő ECCAVÚ-ra nézni, hogy realizálja, miért is alakult „VARÁZSÜTÉSRE” így az élete…. Pfffffffff.
Megérdemelte.

Ui.: A második évfordulós ajándék mi lesz? Akciós liánkészlet? Vagy szemölcs leszedetés szemközépről, nehogy tovább nőjön a szarv? ROFL :D

Bejegyzés: Az igazi ECCAVÚ!

Elköltözött 2015.06.06. 00:42:26

Eljött hát a második évfordulótok, így megnéztem, mire jutottatok az elmúlt két évben, és meg kell mondanom, nem csalódtam… ROFL
Van egy mondás: ha már okos nem vagy, legalább ronda ne legyél. Nos ahogy elnézem, ez SEM sikerült. :D Nyugodtan tegyél magaddal bármit, ennél szarabbul már nem fogsz kinézni… Továbbá szerintem tudatosult már, hogy nem jöttek be a nagy tervek, a világmegváltó álmok, nemhogy varázsütésre, de erőlködve sem. Remélhetőleg ott fogtok megrohadni a rühes macskáitokkal abban a 20 nm-es könyöradomány lyukban, amiből a háromkutyás retek miatt lettél kibaszva, és amiből a gennyláda hobbit inkább elhúzott a világ másik végére, csak ne kelljen tovább eltartania, és közben hallgatnia az agyfaszságaidat. A megüresedett helyére elhoztad a faszorrú, pókhasú szőrös retardált majmot a hányinger szafaris ágyából, hogy immáron 100%-ban egyedül ő finanszírozhassa a hulladék parazita lényedet. Gratulálok kakukkfióka, ez aztán a fejlődés, csak úgy robog előre a kapcsolatotok. A réges-rég beharangozott eljegyzés megvolt már….? Ahogy elnézem, a családi ház, két kutya kombó már "majdnem" megvalósult, de mielőtt férjhez mész, küldj egy meghívót kérlek, hagy menjek el röhögni…. LOL :D Biztos minden ingyen programra elvitted már, voltatok korlátlan sörfogyasztós bulikban, proletármajálison, utcabálon, erdőben gyalogtúrán. (Csak remélni tudom, hogy megnézted már a majmot természetes közegében is, hogy mozog a köteleken/liánokon… :D) Van egy jó, meg egy rossz hírem: ilyen „szenzációs” progik mindig is lesznek, a világ többi részét meg majd megnézitek a jutyúbon. Biztos nem így tervezted, de ezt sikerült összebarkácsolnod, úgyhogy fel a fejjel, biztos lesz idén is akciós belépő lángos-kuponnal a kerületi strandra, és a BKV is vett több új, légkondicionált járművet, próbáljatok olyat kifogni odafelé menet, a bérlet arra is jó gondolom.
Egyszóval örülök, hogy így alakult, és drukkolok nektek, hogy tényleg együtt rohadjatok meg a reménytelenül szánalmas, nyomorult vergődésetek végére, miután a végletekig kínoztátok egymást lelkileg. Nagy elégtétel ez nekem, hogy megbizonyosodhattam, mindenben igazam lett, és minden szavad hazugság volt, mivel pont két évvel ezelőtt kúsztál vissza ahhoz a fogyatékos kappanhangú majomhoz, akit bimbózó kapcsolatotok elején még velem csaltál. Sokáig vártam, hogy a karmád mikor fog lecsapni rád és megszopatni téged, de aztán rájöttem, hogy folyamatosan kapod a nyakadba a lószart, konkrétan ti egymás büntetései vagytok, a két ostoba szerencsétlen lúzer balfasz, akik egymást húzzák lefelé a kilátástalanság legmélyebb bugyraiba. Ez a legjobb verzió, ahogy alakulhatott, büntetésként még tervezni sem tudtam volna jobbat…. :D Így hát boldog második évfordulót kívánok, remélem még sok-sok évet szenvedtek végig együtt nyomorúságotokban, mielőtt a pokol tüzére kerülsz.

Bejegyzés: Az igazi ECCAVÚ!

Nem kereste 2015.02.02. 23:00:51

A fent említett zöld szemes ostoros életének legszánalmasabb eleme hogy a két legfontosabb személy az életében
az általa korábban befogott partvisszemöldökű hobbit, aki csak egy magyar vizslával nem csalta meg, mindenki mással igen, és a közel két éve hülyített és megszámlálhatatlanul sokszor kidobott faszorrú ostoba retardált majom.
Mivel mindkettő impotens miniatűr puhapöcs, így egyetlen dolog miatt fontosak csak: ELTARTJÁK az egysejtű parazitát.
Egy nagy boldog család ők így együtt, egy valóságos kommuna, fájhat a kívülállók szíve, hogy nem lehetnek részesei ennek a "csodának".... GigaROFL :DDDDDDD

Február kettő. hoppá.

Bejegyzés: Az igazi ECCAVÚ!

Nem kereste 2015.01.26. 23:30:33

Pontosan két évvel ezelőtt bántottam meg a szeretteimet egy gerinctelen emberi hulladék miatt.
Azóta szeretné ez az áruló egysejtű elfelejteni a sötét múltját - sikertelenül, szánalmasan görcsösen próbálja nyomorult parazita lényét szalonképessé tenni, de téved ha azt hiszi megúszta ennyivel. Árulása és tettei nem maradnak büntetlenül, hamarosan megkapja a sorstól, amit érdemel.... (folyamatosan kapja azóta is, csak fel sem fogja a szerencsétlen elmebeteg, hogy mekkora büntetés már a mostani helyzete is)
Mindenesetre a fenti öreglányéhoz hasonló szarva régen elkezdett nőni a szemei között, pár év múlva ugyanilyen ronda vén szipirtyó lesz..... ROFL :D

Bejegyzés: Az igazi ECCAVÚ!

Nem kereste 2014.09.17. 10:43:25

Látszik a szemén, hogy egy rosszindulatú hazug ribanc volt egész életében, meg is kapta a büntetését. A tükörből évekig nem nézett vissza SENKI rá, biztos ezért nem vette észre.

Bejegyzés: Az igazi ECCAVÚ!

StellaD 2012.02.06. 18:30:59

marmint :D nem böknélek meg! és igaz, hogy fordítva kéne lennie

Bejegyzés: Hááát ezzz.. XD

7Star 2011.12.18. 20:51:55

Miért Police Fail? Miértnem Rendőr esetleg Rendőrség Fail? Miért a police szót illeti a magyar? Mikor ebben a kurva országban rendőrség a neve? Ez is csak magyarországon történik meg. gratulálok

Bejegyzés: Police Fail

7Star 2011.12.18. 20:46:34

AAAAAAAA. ez szar ahogy van. Magyarországon élek de bárcsak ne itt élnék! Gyűlölöm ezt a helyet. A nagy magyaroknak meg... és ha visszakapjuk azt a területet ami az ÖVÉK! akkor mivan? Orbán ezt nem tudja iranyitani akkor még azt is + ba hogy tudná... Bohocok vagytok hungaristak bohocok... teszitek az agyatokat erre a csicska helyre... Utolso senkihazi népség a magyar... énis azvagyok, megis köszönöm ennek a putri országnak...-.-"

Bejegyzés: Szlovákia története

sarivilmos (törölt) 2011.10.06. 15:11:45

De ha mi kiköltözünk lakni Szlovákiába, el is vernek akár minket a szlovákok, és minden külföldire ugatnak is.

Bejegyzés: Szlovákia története

1c3t34 2011.09.27. 22:30:29

Ha pedig a magyarság összetartóerejét vonod kérdőre, akkor nézd meg pl, hogy mennyi adomány gyűlt össze a közelmúltban a devecseri vörösiszapkatasztófát sújtottaknak, előtte a nagy károkat szenvedő árvízkárosultaknak, stb. Ja és nézz utána Balassagyarmat (Civitas Fortissima!) történetének is.

Úgy tűnik a szlovákok célja nálad is sikerült: kiírtották nemzeti öntudadot.

Bejegyzés: Szlovákia története

1c3t34 2011.09.27. 22:26:03

Kedves Brekiii:
Kérlek az itt leírtakat mondd el azoknak a szlovák határőröknek, akik anno nem voltak képesek átengedni a határon, mert akadékoskodtak és hiába próbáltam velük angolul kommunikálni sajnos nem sikerült.
Mondd el azoknak a szerbeknek, akik anno a horvát frontra küldték el a magyar-szerb osztagokat olyan céllal, hogy dögöljenek meg szépen...(a cél az elrettentés volt, ha nem esett volna le).
Mondd el továbbá azoknak az erdélyi magyaroknak, akik szenvedtek a Chauchesku idő alatt.
És a következő: "Más is vesztett el területeket". Persze, csak nem olyan jogtalanul, mint ahogy Csehszlovákia kapott magyarlakta területeket olyan indokokkal, hogy "ez a terület a történelmi Szlovákia része". Persze....történelmi Szlovákia, amikor hivatalosan nem hogy ilyen állam nem létezett, de még Csehszlovákia sem. A franciáknak azért volt elég ennyi indok, mert az egyik nagyfejes kicsi fiát Pesten elküldték melegebb éghajlatra, mondván hogy tehetségtelen író és így álltak bosszút az országon.

De ha ilyen nézeteket vallasz, akkor kérlek ne valdd magadat magyarnak, mert nem vagy az. Ha pedig annyira zavar, hogy nem az anyanyelveden vannak a papirok, nyugodtan ideköltözhetsz.

Bejegyzés: Szlovákia története

Jurgen 2011.09.19. 19:34:10

Hallo. Olvastam a leveleket és nem kell itt ellenségeskedni mindenkinek békében kellene élni csak nem tudunk,mert hamis sztereotípiákat hihetnek el velünk,mely feszültséget szül közöttünk szlovák vagy magyar, magyar vagy román között,vagy éppen magyar és szerbek között. Nem csak velünk történik igazságtalanság,hanem az egész világban az van,csak ez tartozik miránk,nekem nincs bajom a szlovákokkal,csak provokáció az egész! De a volt szlovák kormány törvénybe hozása,melyben a magyar nem vehet fel magyar állampolgárságot,ha igen elveszíti a szlovákot,ez olyan szintű magyar ellenességre vallt, hogy más hol ilyen még nem volt,de ha mi magyarok nem adnánk meg valamelyik nemzetnek az állampolgárságot pont így, meg lennénk hurcolva de még mennyire!!! Brekii igazad van abban hogy határon túli magyarok jobban össze fognak mint itt hazánkba,pedig itt ugyan annyira fontos lenne. De az hogy te is magyar vagy és még is ennyire magyar ellenes nézetek tűnnek fel szavaidban, mondataidban, ez hajmeresztő, tudlak sajnálnia tudatlanságod miatt. Főleg hogy "mi magyarok mindenért sírunk,meg a mindenben szarok vagyunk...(sport)" rossz ilyet hallani,de még úgy ha badarság,bármibe kenterbe vannak verve a szlovákok jégkorong és fociba egyre jobbak vagyunk! Ha meg nem is lennénk szívedben akkor se legyen ilyen gyűlölködés a magyar irányban,téged minősítenek a szavaid!
Hajrá Magyarok!!!! Hajrá Magyarország!!!

Bejegyzés: Szlovákia története

Whitehawk11 2011.09.19. 18:09:51

Öhm... Feltűnt, hogy most is magyarul próbálsz beszélni nem a retek (tudomásom szerint - elnézést ha tévedek - szintén nem saját) nyelveteken?
Nem azt mondom, hogy "adjatok vissza mindent mert nem a tietek" hanem azt, hogy azokat a területeket, amiket magyaroknak vallják magukat az emberek azokat. Nincs szükség idióta beállítottságú emberekre akik nincsenek tisztába nagyon sok mindennel...

Bejegyzés: Szlovákia története

BeNiBoY 2011.09.17. 14:40:30

nem éppen. ők azt szokták kiírni, hogy "kurva vagyok". volt már rá több példa is az ismerőseim közt.

Bejegyzés: Mindíg jelentkezz ki!

qwertka 2011.09.16. 10:00:51

en is szerettem volna ide irni valamit, de ah elolvastam Brekiii kommentjeit mar azt hiszem nincs erre szukseg...azokban a kommentekben tenyleg ott van minden, es tenyleg van min gondolkodnotok draga magyar kollegak.gratula Brekiii az ertelmes gondolatokhoz, bar nem hinnem hogy valakinek is el fog jutni valami a mondanivalodbol, ezt ugy is csak azok ertik meg akik itt elnek, es nem ien nacionalista beallitotsaguak mint a fent kommentalo egyenek.

Bejegyzés: Szlovákia története

Brekiii 2011.09.16. 08:56:43

ezzel van a legnagyobb probléma,hogy fogalmatok sincs,hogy mi hogy mukodik...semmivel sem vagyunk jobb helyzetben azért,mert euroval fizethetunk.számomra felfoghatatlan h miért gondolja ezt bárki is...egyébként ti is fizethetnétek euroval,ha teljesítettétek volna az eu által hozott feltételeket,de nem is ezen van a lényeg...ha egyszer nálatok is bevezetik az eurót,meglátjátok milyen szépen fognak emelkedni a termékárak is! ha tehetném még mindig koronával fizetnék,sokkal tobb volt akkor a pénzunk,mint a nagy euróval...azt is át kéne gondolni,kinek is jó az,ha mi nálatok koltjuk a pénzunket??talán nektek rossz hogy azt a pénzt,amit szlovákiában megkeresunk,azt hozzátok visszuk,nálatok koltjuk?? ez is zavaró??? mindegy csak ne menjunk magyarországra,ugye? totál mindegy h a ti kasszátokba rakjuk a pénzt,még ennek sem tudtok orulni :)... nincs szlovákellenes politikus magyarországon???na ne nevettess! állandóan ezzel volt,van teli a híradótok...a focimeccs is amire eljottek a szurkolóitok(hozzáteszem,kizárólag bordelolni!) 1 hónapon keresztul ment a híradóban h magyarokat vertek a szlovák rendorok...kár h nem láttad az elozményét milyen szépen dobálták székkel és sok más tárgyal oktalanul a ti magyarjaitok a rendoroket...aztan persze csak azt lehetett hallani h magyarokat vertek,ti meg el is hiszitek h ennyire barbár nemzet a szlovák...hidd el ugyanolyan emberek,semmivel sem kulonboznek toletek...én mindig csak azt mondom h az ítél el bennunket,aki nincs annyira inteligens h felfogja és megértse a torténéseket...ez vonatkozik ugy magyarra,mint szlovákra..arra meg h a kormányotok velunk foglalkozik,az eddig még nekunk mindig csak rosszat hozott!allandoan feszultséget szít és legkevésbé erre van szukségunk!és a kérdésedre válaszoljak,ha ez jelenti magyarországot,ahogy ti beszéltek,nem koltoznék oda és nem a forintotok miatt!kár h mindig csak ezt látjátok h nekunk mennyivel jobb,mert eurónk van és h nálatok koltjuk...oruljetek neki h az anyanyelveteken beszélhettek,h minden papír az anyanyelveteken van írva...az persze nem jut eszetekbe h milyen lehet a fiataloknak olyan foiskolára járni,ami nem az anyanyelvén,h milyen lehet munkátvállalni...aaaaah,reménytelen,sajnáljátok magatokat!nah,a szlovákok hagyományát orizzuk magyarlakta teruleteken :D egyébként igen,van hagyományuk,miert is ne lenne??? csak nektek lehet? ha van egyaltalan a tuntetéseken kivul :)

Bejegyzés: Szlovákia története

paprikapálinka 2011.09.14. 19:46:43

Ez engem egyáltalán nem lep meg. A Simpson család az utóbbi tíz évben totálisan leépült, ötletekben már réges-régen nagyon szegényesek. Igazából nem tudom, miért megy még mindig a sorozat. Ha lett volna eszük, már 5 éve minimum véget ért volna. Ami most folyik, az már csak szánalmas haláltusája egy egykoron remek sorozatnak.

Bejegyzés: :OOO

F-Lame 2011.09.14. 19:29:28

ennyi. szánalom. -.-

Bejegyzés: Jézus és...