Agyhiány
Küldj be te is képeket egyszerűen, csak katt a "Beküldés" menüpontra! :)

Az igazi ECCAVÚ!

2011.03.10. - 17:22 adminka

Címkék: kép photoshop állatok xd ps omg fail lájk sájn

Ez gusztustalan...

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agyhiany.blog.hu/api/trackback/id/tr362728447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2011.03.20. 02:27:14

nem tudom, mitévő lennék, ha egyszercsak elkezdene nőni a szarvam... :S

Nem kereste 2014.09.17. 10:43:25

Látszik a szemén, hogy egy rosszindulatú hazug ribanc volt egész életében, meg is kapta a büntetését. A tükörből évekig nem nézett vissza SENKI rá, biztos ezért nem vette észre.

Nem kereste 2015.01.26. 23:30:33

Pontosan két évvel ezelőtt bántottam meg a szeretteimet egy gerinctelen emberi hulladék miatt.
Azóta szeretné ez az áruló egysejtű elfelejteni a sötét múltját - sikertelenül, szánalmasan görcsösen próbálja nyomorult parazita lényét szalonképessé tenni, de téved ha azt hiszi megúszta ennyivel. Árulása és tettei nem maradnak büntetlenül, hamarosan megkapja a sorstól, amit érdemel.... (folyamatosan kapja azóta is, csak fel sem fogja a szerencsétlen elmebeteg, hogy mekkora büntetés már a mostani helyzete is)
Mindenesetre a fenti öreglányéhoz hasonló szarva régen elkezdett nőni a szemei között, pár év múlva ugyanilyen ronda vén szipirtyó lesz..... ROFL :D

Nem kereste 2015.02.02. 23:00:51

A fent említett zöld szemes ostoros életének legszánalmasabb eleme hogy a két legfontosabb személy az életében
az általa korábban befogott partvisszemöldökű hobbit, aki csak egy magyar vizslával nem csalta meg, mindenki mással igen, és a közel két éve hülyített és megszámlálhatatlanul sokszor kidobott faszorrú ostoba retardált majom.
Mivel mindkettő impotens miniatűr puhapöcs, így egyetlen dolog miatt fontosak csak: ELTARTJÁK az egysejtű parazitát.
Egy nagy boldog család ők így együtt, egy valóságos kommuna, fájhat a kívülállók szíve, hogy nem lehetnek részesei ennek a "csodának".... GigaROFL :DDDDDDD

Február kettő. hoppá.

Elköltözött 2015.06.06. 00:42:26

Eljött hát a második évfordulótok, így megnéztem, mire jutottatok az elmúlt két évben, és meg kell mondanom, nem csalódtam… ROFL
Van egy mondás: ha már okos nem vagy, legalább ronda ne legyél. Nos ahogy elnézem, ez SEM sikerült. :D Nyugodtan tegyél magaddal bármit, ennél szarabbul már nem fogsz kinézni… Továbbá szerintem tudatosult már, hogy nem jöttek be a nagy tervek, a világmegváltó álmok, nemhogy varázsütésre, de erőlködve sem. Remélhetőleg ott fogtok megrohadni a rühes macskáitokkal abban a 20 nm-es könyöradomány lyukban, amiből a háromkutyás retek miatt lettél kibaszva, és amiből a gennyláda hobbit inkább elhúzott a világ másik végére, csak ne kelljen tovább eltartania, és közben hallgatnia az agyfaszságaidat. A megüresedett helyére elhoztad a faszorrú, pókhasú szőrös retardált majmot a hányinger szafaris ágyából, hogy immáron 100%-ban egyedül ő finanszírozhassa a hulladék parazita lényedet. Gratulálok kakukkfióka, ez aztán a fejlődés, csak úgy robog előre a kapcsolatotok. A réges-rég beharangozott eljegyzés megvolt már….? Ahogy elnézem, a családi ház, két kutya kombó már "majdnem" megvalósult, de mielőtt férjhez mész, küldj egy meghívót kérlek, hagy menjek el röhögni…. LOL :D Biztos minden ingyen programra elvitted már, voltatok korlátlan sörfogyasztós bulikban, proletármajálison, utcabálon, erdőben gyalogtúrán. (Csak remélni tudom, hogy megnézted már a majmot természetes közegében is, hogy mozog a köteleken/liánokon… :D) Van egy jó, meg egy rossz hírem: ilyen „szenzációs” progik mindig is lesznek, a világ többi részét meg majd megnézitek a jutyúbon. Biztos nem így tervezted, de ezt sikerült összebarkácsolnod, úgyhogy fel a fejjel, biztos lesz idén is akciós belépő lángos-kuponnal a kerületi strandra, és a BKV is vett több új, légkondicionált járművet, próbáljatok olyat kifogni odafelé menet, a bérlet arra is jó gondolom.
Egyszóval örülök, hogy így alakult, és drukkolok nektek, hogy tényleg együtt rohadjatok meg a reménytelenül szánalmas, nyomorult vergődésetek végére, miután a végletekig kínoztátok egymást lelkileg. Nagy elégtétel ez nekem, hogy megbizonyosodhattam, mindenben igazam lett, és minden szavad hazugság volt, mivel pont két évvel ezelőtt kúsztál vissza ahhoz a fogyatékos kappanhangú majomhoz, akit bimbózó kapcsolatotok elején még velem csaltál. Sokáig vártam, hogy a karmád mikor fog lecsapni rád és megszopatni téged, de aztán rájöttem, hogy folyamatosan kapod a nyakadba a lószart, konkrétan ti egymás büntetései vagytok, a két ostoba szerencsétlen lúzer balfasz, akik egymást húzzák lefelé a kilátástalanság legmélyebb bugyraiba. Ez a legjobb verzió, ahogy alakulhatott, büntetésként még tervezni sem tudtam volna jobbat…. :D Így hát boldog második évfordulót kívánok, remélem még sok-sok évet szenvedtek végig együtt nyomorúságotokban, mielőtt a pokol tüzére kerülsz.

Nem kereste 2015.06.11. 14:21:21

Gyönyörű eszmefuttatás… :D ROFL
„Csodálatos” két év lehetett, már az első hónapban jött a felismerés, hogy mégis a retardált majom nyakán fog maradni, majd jött három másik szerencsétlen balfék, akik foglaltak voltak ugyan, de a hibbant kurva megkeféltette magát velük, amíg a fogyatékos hősszerelme külföldön próbált beletanulni a szakmába sikertelenül. Mindezek után pedig szerette volna tisztára mosni magát, hogy mégsem akkora ribanckurva, mint amilyennek látszik, de ebbéli törekvései (is) kudarcot vallottak, és még jobban porig alázta saját magát az ostobája, egy meztelen csiga mögé kerülve ezzel a rangsorban.
Többször rájött az elmúlt két évben, hogy a faszorrú majommal csak a fent említett kilátástalan nyomorúságos kínszenvedés várja, ezért számtalanszor kidobta már, és bepróbálkozott más gazdaszervezeteknél, de mivel állandóra a kutyának sem kellett, max. meghúzták páran, így kénytelen volt mindannyiszor visszakullogni a saját faszorránál tovább nem látó majomhoz, hogy újfent eltartsa.
Mindeközben a munka továbbra is büdös volt számára, és mivel a retardált 30 éves szőrös óvodás még mindig anyuciéknál lakott, így ráakaszkodott a hegymászó exére, a hobbitra, hogy ott lakhasson nála, míg a majommal és családjával finanszíroztatta a lakhatásán túli életét. Miután a partvisszemöldökű hobbitot elviselhetetlen természetével szép lassan kitúrta saját lakásából, és az végleg elmenekült a bolygó másik felére, beköltöztette helyére a fogyatékos lúzert a hegymászótól elbitorolt redvás lyukba. Mindenesetre beszerzett két macskát, hogy legyen értelmes lény is vele, biztos ami biztos. Gondolom a felerezsi úgy lett beadagolva, hogy ő szerezte a lakást (ingyen, a volt faszijától), a majom meg fizeti a teljes rezsit, meg a macskák és a ribanc kajáját. Okos, mondaná erre a költő, de az a baj, hogy itt meg is áll a tudomány, ennél nincs tovább, agybéli képességek és életrevalóság hiányában valóban ott fognak megrohadni, még egy fél szobával nagyobb albérlet is csak filmekben látott álom marad a számukra. A macskák meg simán hamarabb lelépnek, több eszük van annál, hogy a két nyomoronccal együtt szopják be a harcifaszt.
Nos ezek után nem marad más hátra, mint hogy ezúton kívánok neki sok-sok „boldogságot”, és hosszú, kilátástalan vergődést a pokol tüzén rotyogásig. Minden egyes gebasz és nyakba hulló bullshit esetén elég lesz csak a polcon/ágyban lévő ECCAVÚ-ra nézni, hogy realizálja, miért is alakult „VARÁZSÜTÉSRE” így az élete…. Pfffffffff.
Megérdemelte.

Ui.: A második évfordulós ajándék mi lesz? Akciós liánkészlet? Vagy szemölcs leszedetés szemközépről, nehogy tovább nőjön a szarv? ROFL :D
süti beállítások módosítása