Agyhiány
Küldj be te is képeket egyszerűen, csak katt a "Beküldés" menüpontra! :)

Kérdőív elemzés

2011.06.12. - 17:09 adminka

Címkék: agyhiány

Sziasztok! Az eddigi válaszok alapján elemezném a kérdőívet. :) Az emberek nagy része a Facebook-ról talált rá az oldalra vagy az egyik ismerőse ajánlotta neki. Ha átlagot számolunk az oldal kinézetére egy 5-ös skálán 3,7 pontot adtatok, a szerkesztőkre 3,9-et és az oldalon lévő posztokra szintén 3,7-et! Legtöbben képregényeket szeretnétek és új design-t az oldalra! A legtöbb ember az Az para!, Ígynevess, Azt adom, 2 perc és a Nemkutya blogot írták az Agyhiányon kívül látogatott funblognak és egyenlő szintűnek érzik a többi bloggal az Agyhiányt!

Véleményem erről: Én ettől sokkal rosszabb eredményekre számítottam, nagyon örültem az ötleteknek és a skála pontozásoknak. :) Köszönöm nektek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agyhiany.blog.hu/api/trackback/id/tr882978038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása